Vitamine Informatie Bureau

Het Vitamine Informatie Bureau geeft, onder toeziend oog van een wetenschappelijke adviesraad, betrouwbare, wetenschappelijk onderbouwde informatie over vitamines, mineralen en vitaminesupplementen aan – vooral – consumenten.
De tafel van 3 verzorgt de totale communicatie van het Vitamine Informatie Bureau. We schrijven teksten voor de website en publieksbladen, verzorgen de sociale media en onderhouden contacten met media en wetenschappers. Suzan is de coördinator en woordvoerder van het Vitamine Informatie Bureau.

Bezoek Vitamine Informatie Bureau


Pijnstiller Infocentrum

Het Pijnstiller Infocentrum geeft informatie over pijnstillers die zonder recept te verkrijgen zijn. Door kennis over deze pijnstillers bij consumenten te vergroten, wil het Pijnstiller Infocentrum verantwoord gebruik stimuleren. De beschikbare informatie is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. We verzorgen de communicatie, waarin website centraal staat.

Bezoek Pijnstiller Infocentrum


FrieslandCampina

Voor het platform Voeding in de zorg van FrieslandCampina schrijven we teksten over gezonde voeding voor ouderen en redigeren we blogs van diëtisten en zorgmedewerkers. Het platform biedt zorgmedewerkers ideeën en oplossingen over eten en drinken om zo zorgen voor bewoners leuker te maken.

Bezoek FrieslandCampina


Bayer Healthcare

Bayer HealthCare onderzoekt, ontwikkelt, maakt en verkoopt producten om de gezondheid van mens en dier te verbeteren.
De tafel van 3 deed literatuuronderzoek naar het effect van vitaminesupplementen op vermoeidheid en schreef hier een artikel over.

Bezoek Bayer Healthcare


Bartiméus

Bartiméus is de specialist voor blinden en slechtzienden. Het is een expertise-organisatie die mensen met een visuele beperking ondersteunt om het leven te leven zoals zij dat willen.
Voor Bartiméus schreef De tafel van 3 teksten voor de website. Daarnaast redigeren we regelmatig teksten zoals het jaarverslag, een e-book voor professionals of publieksuitgaven.

Bezoek Bartiméus


Gezonde School

Onder de vlag Gezonde School werkt het RIVM samen met partners aan gezondheidsbevordering in het onderwijs.
De tafel van 3 droeg bij aan het online promoten van Gezonde School, in het bijzonder door het leveren van content voor www.gezondeschool.nl, de website die centraal staat in alle communicatie-activiteiten. Daarnaast zorgden we voor een actieve aanwezigheid van Gezonde School in sociale media. We maakten de informatie bovendien nuttiger, praktischer, leerzamer en aansprekender.

Bezoek RIVM, Gezonde School


Omega Pharma

Omega Pharma Nederland is de grootste leverancier van zelfzorgproducten in Nederland. Voor hun Davitamon zwangerschapsproducten schreven we een aantal teksten voor advertorials.

Bezoek Omega Pharma